Socratische Catering

Niet alleen in het socratisch café voeren we gesprekken. We faciliteren ook gesprekken bij u thuis, op uw werk of in de buurt. Dat noemen we socratische catering.

Het socratisch gesprek leent zich uitstekend voor een studiebijeenkomst, een scholingsactiviteit of invulling voor een collegiale ontmoeting. Maar dit gesprek is ook heel zinvol om samen met gelijkgestemden een thema te onderzoeken dat voor iedereen boeiend en interessant is.

Onderzoeksgesprek

Het Socratisch gesprek is een onderzoeksgesprek en verloopt volgens een bepaalde systematiek. Nadat het gespreksthema is vastgesteld wordt aan de hand van praktische voorbeelden vanuit ieders eigen levenservaring het thema onderzocht en uitgevraagd. Het is een uitnodiging om te onderzoeken en te oefenen met het stellen van vragen.

Elke laatste vrijdag van de maand is iedereen welkom om het Socratisch gesprek zelf te ervaren en wie weet doet zich een gelegenheid voor om op een andere plek dit aan te bieden onder begeleiding van ervaren gespreksleiders die verbonden zijn aan het Socratisch Café Amsterdam.

Er wordt een bijdrage gevraagd voor het Socratisch Café Amsterdam.

Voor meer informatie:

Monique Muller, gespreksleider Socratisch Café Amsterdam

Email: moniquemuller2112@gmail.com Tel. 06-136 30 185

Scroll naar boven